Kartu mes galime viską

Lapkričio 18 dieną Pagėgių krašto bendruomenių atstovai turėjo puikią „Gerosios patirties ir projektinės sklaidos konferenciją Druskininkų VVG“. Kelionę organizavo VVG „Pagėgių kraštas“ ir Vilkyškių bendruomenė.

Tai padėkos kelionė visiems, kurie padėjo, dalyvavo ir organizavo Vilkyškių – mažosios kultūros sostinės renginius. Tuo pačiu tai kelionė, kurios metu buvo aplankytos Druskininkų krašto bendruomenės vykdančios turizmo ir edukacinių paslaugų veiklas.

VVG „Pagėgių kraštas“ teritorijos vietos plėtros 2016-2023 m. strategijoje skirta daug dėmesio verslumui. Žinant, kad Druskininkų VVG turi patirties šioje srityje buvo priimtas sprendimas aplankyti druskininkiečius, iš vidaus „paliesti“ jų teikiamas paslaugas ir parsivežus naujų idėjų pritaikyti jas savo krašto bendruomenėse.

Druskininkų VVG vadovas Alvydas Varanis ir administratorė Agnė Jazepčikaitė-Gaidienė supažindino su Druskininkų bendruomenių vykdomomis veiklomis. Druskininkų slapčiausias vietas aprodė „Plepi ponia“ (vienas iš edukacinių – turistinių maršrutų), apžiūrėjome Snow areną, kėlėmės lynų keliu, o vėliau dalyvavome edukacinėje programoje „Kaip dzūkas žmonos ieškojo“.

Puikiai organizuota programa, gerai praleistas laikas su bendraminčiais ir daug naujų idėjų. Kelionė dalinai finansuota iš Pagėgių savivaldybės NVO finansavimo programos. Ačiū visiems vykusiems kartu.

VVG „Pagėgių kraštas“ informacija. Nuotraukų autorius Sigitas Stonys.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *